Publikavimo data: 2024-04-08
Perlinė košė ant vandens
Perlinė košė ant vandens yra labiausiai prieinamas supermaistas. Šiose kruopose yra daug svarbių vitaminų, mineralų ir antioksidantų, taip pat daug skaidulinių medžiagų. Perlinė košė gaminama iš susmulkintų, sumaltų miežių grūdų, kurie yra vieni seniausių žmogaus auginamų grūdų. Yra žinoma, kad perlinė košė buvo vienas mėgstamiausių Petro I patiekalų. Perlovkos virimas puode yra ilgas, bet visai nesudėtingas.
Žingsnis 1
Košę pasūdykite. Kruopas suberkite į puodą storu dugnu. Pripilkite vandens, kad jis būtų 2 cm aukščiau kruopų lygio. Pasūdykite, užvirinkite, periodiškai nugriebdami putas. Tada sumažinkite ugnį iki minimumo, puodą uždenkite dangčiu. Virkite 40-45 minutes. Vanduo turi visiškai išgaruoti. Į košę įdėkite sviesto, palaukite, kol jis ištirps, išmaišykite, uždenkite ir palikite perlinę košę pastovėti dar 10 minučių.
Kategorijos