Perlinė košė ant vandens pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Perlinė košė ant vandens

Perlinė košė ant vandens yra labiausiai prieinamas supermaistas. Šiose kruopose yra daug svarbių vitaminų, mineralų ir antioksidantų, taip pat daug skaidulinių medžiagų. Perlinė košė gaminama iš susmulkintų, sumaltų miežių grūdų, kurie yra vieni seniausių žmogaus auginamų grūdų. Yra žinoma, kad perlinė košė buvo vienas mėgstamiausių Petro I patiekalų. Perlovkos virimas puode yra ilgas, bet visai nesudėtingas.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
57 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Perlinė košė ant vandens Žingsnis 1
Košę pasūdykite. Kruopas suberkite į puodą storu dugnu. Pripilkite vandens, kad jis būtų 2 cm aukščiau kruopų lygio. Pasūdykite, užvirinkite, periodiškai nugriebdami putas. Tada sumažinkite ugnį iki minimumo, puodą uždenkite dangčiu. Virkite 40-45 minutes. Vanduo turi visiškai išgaruoti. Į košę įdėkite sviesto, palaukite, kol jis ištirps, išmaišykite, uždenkite ir palikite perlinę košę pastovėti dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas saldžiųjų paprikų, sezonas česnakų, grūdų patiekalai, perlinė košė, receptų knyga

Kategorijos