Publikavimo data: 2024-02-04
Perlinė košė su mėsa receptas
Perlinė košė jau seniai nebėra kariuomenės romantika. Negalime sakyti, kad perlovka pati savaime yra kažkas neįtikėtinai skanaus, tačiau jei ši kruopų košė taps pagrindu, beveik neabejotina, kad turėsite gardų ir maistingą patiekalą. Mūsų recepte maistingumas padvigubėja, nes į perlovką įdėjome mėsos ir daržovių.
Žingsnis 1
Nuplaukite pipirų grūdelius ir palikite juos vandenyje per naktį. Nuplaukite petražoles. Svogūną ir saliero šaknį supjaustykite kubeliais, morką sutarkuokite stambia tarka. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Nusunkite vandenį nuo perlovkos, perkelkite kruopas į puodą ir užpilkite 600 ml vandens. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
Žingsnis 3
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi 5 minutes pakepinkite mėsą.Sudėkite svogūną, morką, saliero šaknį, druską ir maišydami kepkite 7 minutes. Supilkite 400 ml karšto vandens, įberkite čiobrelių ir virkite 40 minučių.
Žingsnis 4
Likus 10 minučių iki virimo, sudėkite perlines kruopas, druską, pipirus ir išmaišykite. Patiekite patiekalą su petražolių lapeliais.
Kategorijos