Perlinė košė su mėsa receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Perlinė košė su mėsa receptas

Perlinė košė jau seniai nebėra kariuomenės romantika. Negalime sakyti, kad perlovka pati savaime yra kažkas neįtikėtinai skanaus, tačiau jei ši kruopų košė taps pagrindu, beveik neabejotina, kad turėsite gardų ir maistingą patiekalą. Mūsų recepte maistingumas padvigubėja, nes į perlovką įdėjome mėsos ir daržovių.
Gaminimo laikas
600 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Alergenai: Grūdai, kuriuose yra glitimo, salierai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Perlinė košė su mėsa receptas Žingsnis 1
Nuplaukite pipirų grūdelius ir palikite juos vandenyje per naktį. Nuplaukite petražoles. Svogūną ir saliero šaknį supjaustykite kubeliais, morką sutarkuokite stambia tarka. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Perlinė košė su mėsa receptas Žingsnis 2
Nusunkite vandenį nuo perlovkos, perkelkite kruopas į puodą ir užpilkite 600 ml vandens. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 40 minučių.

Žingsnis 3

Perlinė košė su mėsa receptas Žingsnis 3
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi 5 minutes pakepinkite mėsą.Sudėkite svogūną, morką, saliero šaknį, druską ir maišydami kepkite 7 minutes. Supilkite 400 ml karšto vandens, įberkite čiobrelių ir virkite 40 minučių.

Žingsnis 4

Perlinė košė su mėsa receptas Žingsnis 4
Likus 10 minučių iki virimo, sudėkite perlines kruopas, druską, pipirus ir išmaišykite. Patiekite patiekalą su petražolių lapeliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos