Publikavimo data: 2024-04-14
Perlovka su manų kruopomis
Tinkamos mitybos besilaikančio asmens mityboje būtinai turi būti košės. Perlinė košė yra viena naudingiausių! Perlinės kruopos gaunamos iš nuplikytų miežių, kurie yra malami keliais etapais. Šiose kruopose gausu naudingų medžiagų, jos garsėja antioksidacinėmis savybėmis. Norint paruošti patiekalą pagal šį receptą, reikės pačių perlinių kruopų, daržovių, prieskonių ir augalinio aliejaus. Tegul ši košė būna ne tik naudinga, bet ir skani!
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Į puodą sudėkite perlinių kruopų ketvirčius ir užpilkite juos vandeniu santykiu 1:3. Užvirus virkite 50 minučių.
Žingsnis 4
Įkaitinkite gilią keptuvę su alyvuogių aliejumi. Sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas.
Žingsnis 5
Kepkite daržoves, kol suminkštės.
Žingsnis 6
Į keptuvę sudėkite išvirtą perlovką.
Žingsnis 7
Keptuvės turinį pasūdykite ir išmaišykite.
Kategorijos