Naudinga sorų košė ant pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-01

Naudinga sorų košė ant pieno

Pieno košė - tai rusų virtuvės patiekalas, kurį daugelis prisimena iš vaikystės. Aromatinė košė, virta su pienu, yra švelnaus saldaus skonio. Pieniška košė turi daug privalumų. Joje yra nepakeičiamųjų aminorūgščių. Jos padeda formuotis raumenų skaiduloms ir dalyvauja odos ląstelių statyboje. Į sorų sudėtį įeina augaliniai riebalai, padedantys įsisavinti vitaminą D ir beta karotiną. Skaniausia košė gaminama naminio pieno pagrindu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
15 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naudinga sorų košė ant pieno Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Supilkite soras į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant viryklės. Įjunkite ugnį. Leiskite vandeniui užvirti, virkite košę ant vidutinės ugnies 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Naudinga sorų košė ant pieno Žingsnis 2
Išvirkite košę. Šaukštu nuplaukite putas ir virkite, kol beveik visas vanduo išvirs. Supilkite pieną ir sumažinkite kaitrą iki mažos. Pagal skonį pasūdykite ir įberkite cukraus. Virkite košę 20 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 3

Naudinga sorų košė ant pieno Žingsnis 3
Leiskite košei prisitraukti. Išjunkite ugnį, sudėkite į košę sviestą ir uždengę dangčiu palaikykite 5-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos