Publikavimo data: 2024-10-13
Naudingas moliūgas su džiovintais vaisiais
Šiuos neįtikėtinai naudingus ir skanius vaisius galima paruošti įvairiais būdais. Moliūgai naudojami kaip pyragų ir bandelių įdaras, verdami į košes, dedami į mėsos patiekalus. Kepimas yra vienas populiariausių ir paprasčiausių moliūgų gaminimo būdų. Svarbu ir tai, kad kepimas orkaitėje leidžia išsaugoti visas naudingąsias ingredientų savybes, dėl to šie patiekalai yra labai naudingi. Siūlome jums labai skanaus ir sveiko moliūgo su džiovintais vaisiais receptą.
Žingsnis 1
Paruoštą moliūgą nulupkite, supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į kepimo indą. Ant moliūgo sudėkite paruoštas džiovintas slyvas, abrikosus ir sultenes.
Žingsnis 2
Ant viršaus pabarstykite cinamonu ir apšlakstykite medumi. Įdėkite formą į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite 35 minutes.
Kategorijos