Naudingas moliūgas su džiovintais vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Naudingas moliūgas su džiovintais vaisiais

Šiuos neįtikėtinai naudingus ir skanius vaisius galima paruošti įvairiais būdais. Moliūgai naudojami kaip pyragų ir bandelių įdaras, verdami į košes, dedami į mėsos patiekalus. Kepimas yra vienas populiariausių ir paprasčiausių moliūgų gaminimo būdų. Svarbu ir tai, kad kepimas orkaitėje leidžia išsaugoti visas naudingąsias ingredientų savybes, dėl to šie patiekalai yra labai naudingi. Siūlome jums labai skanaus ir sveiko moliūgo su džiovintais vaisiais receptą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naudingas moliūgas su džiovintais vaisiais Žingsnis 1
Paruoštą moliūgą nulupkite, supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite į kepimo indą. Ant moliūgo sudėkite paruoštas džiovintas slyvas, abrikosus ir sultenes.

Žingsnis 2

Naudingas moliūgas su džiovintais vaisiais Žingsnis 2
Ant viršaus pabarstykite cinamonu ir apšlakstykite medumi. Įdėkite formą į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Tokioje temperatūroje kepkite 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos