Naudingas šaltibarščių receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Naudingas šaltibarščių receptas

Šaltibarščių virimas yra daug darbo ir laiko reikalaujantis procesas. Tačiau verta. Patiekalas būna labai skanus ir sotus. Jį galite dėti kaip užkandį ant šventinio stalo arba valgyti su duona pusryčiams. Daugelis žmonių nerimauja dėl didelio šaltibarščių, gaminamų iš kiaulienos kumpio, jautienos ar vištienos kojų, kaloringumo. Paruoškite sveiką šaltibarštį pagal šį receptą iš vištienos sparnelių. Juose visai nėra daug riebalų, o dėl kremzlių sultinys gaunasi minkštas ir apetitiškas.
Gaminimo laikas
320 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
35 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.77/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naudingas šaltibarščių receptas Žingsnis 1
Paruoškite atsargas. Užpilkite sparnus vandeniu. Užvirinkite. Įmaišykite morkas, svogūną, lauro lapą, pipirus ir druską. Sumažinkite ugnį. Virkite 1,5 valandos.

Žingsnis 2

Naudingas šaltibarščių receptas Žingsnis 2
Paruoškite sveiką cholodets. Pamirkykite želatiną vandenyje 15-20 minučių, kaip nurodyta ant pakuotės. Iš sultinio išimkite sparnelius, nuimkite mėsą nuo kaulų, susmulkinkite. Sudėkite į formą. Morkas supjaustykite plonais apskritimais, sudėkite ant viršaus. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite sultinyje. Skystį supilkite ant mėsos ir morkų. Atvėsinkite. Dėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms, kad visiškai sukietėtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos