Publikavimo data: 2024-06-08
Naudingas vaisių ir jogurto suflė
Jogurto suflė - puiki alternatyva tortams ir pyragaičiams. Svarbiausia, kad joje yra daug mažiau kalorijų nei kituose konditerijos gaminiuose iš miltų ir grietinėlės. Tačiau kartu ją galima patiekti net ant šventinio stalo. Taip pat pakeisti bet kokį desertą mažiausiems šeimos nariams, ir visa tai dėl to, kad yra labai naudingas ir turi daug vitaminų bei mikroelementų.
Žingsnis 1
Išbrinkusią želatiną pašildykite mikrobangų krosnelėje arba ant ugnies vandens vonelėje. Jogurtą, cukraus pudrą, grietinėlę ir želatiną sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Supjaustykite kivius pusžiedžiais, bananus - žiedais, o persikus - kąsnio dydžio griežinėliais. Sumaišykite su grietinėle ir įmaišykite smulkintą šokoladą. Supilkite į formą ir padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kol sustings. Papuošimui anakardžių riešutus paskrudinkite ant silpnos ugnies.
Kategorijos