Publikavimo data: 2024-06-09
Naudingos daržovės su bulvėmis
Bulvės su mėsa ir daržovėmis yra vienas mėgstamiausių pagrindinių kiekvienos šeimininkės ir šeimos narių patiekalų. Tai neįtikėtinai sotus, skanus ir kartu labai sveikas patiekalas. Gaminti galima naudoti bet kokią mėsą: jautieną, kiaulieną ar paukštieną. Daržovėms taip pat galima naudoti įvairias variacijas: saldžiąsias paprikas, baklažanus, cukinijas, morkas, bulves ir pomidorus.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą su saulėgrąžų aliejumi, druska, pipirais ir troškinkite. Po to paruoškite daržoves. Baklažanus supjaustykite kubeliais ir pasūdykite, palikite 10 minučių pastovėti, tada nuplaukite ir nusausinkite.
Žingsnis 2
Paprikas ir bulves supjaustykite mažais kubeliais. Morkas ir svogūnus supjaustykite griežinėliais. Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite morkas, troškinkite apie 10 minučių, tada sudėkite svogūnus.
Žingsnis 3
Į svogūnus ir morkas sudėkite baklažanus bei paprikas ir troškinkite 20 minučių. Į puodą su mėsa sudėkite supjaustytas bulves.
Žingsnis 4
Tuomet supjaustykite pomidorus kubeliais ir suplakite juos į maišytuvą. Tada sudėkite į keptuvę su daržovėmis, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Sudėkite troškintas daržoves į puodą su mėsa ir bulvėmis, gerai išmaišykite, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių. Tada išjunkite ugnį ir palikite, kad prisitrauktų.
Kategorijos