Naujųjų metų klasika. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Naujųjų metų klasika.

Netrukus prasidės Naujųjų metų šventės, o garsiausias patiekalas, kuris visiems asocijuojasi su naujametiniu stalu, yra kolodas. Mūsų šeimoje šis patiekalas tradiciškai užima pagrindinę vietą, o jo gaminimo meistrė yra mūsų močiutė! Pagal jos receptą šis patiekalas yra ypač skanus! Išbandykite, jums tikrai patiks!
Gaminimo laikas
1890 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 1
Koją smulkiai supjaustykite, gerai nuplaukite vandeniu, sudėkite į puodą ir virkite ant silpnos ugnies 3 valandas.

Žingsnis 2

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 2
Į puodą sudėkite nuluptas morkas ir svogūnus su lupenomis, kad sultinys taptų skaidrus, ir virkite dar 3-4 valandas. Pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 3

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 3
Kai mėsa išvirs, viską išimkite iš sultinio. Želatiną atskieskite stiklinėje šalto vandens, supilkite mišinį į sultinį, išmaišykite, užvirinkite ir išjunkite ugnį.

Žingsnis 4

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 4
Mėsą smulkiai supjaustykite ir sudėkite į padėklus, kuriuose bus formuojami šaltibarščiai.

Žingsnis 5

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 5
Virtas morkas sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į mėsą. Sultinį perkoškite per sietelį ir pripildykite padėkliukus.

Žingsnis 6

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 6
Padėkite atvėsti ant stalo, o po poros valandų (kai atvės) padėkite į šaldytuvą nakčiai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos