Naujųjų metų klasika. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Naujųjų metų klasika.

Netrukus prasidės Naujųjų metų šventės, o garsiausias patiekalas, kuris visiems asocijuojasi su naujametiniu stalu, yra kolodas. Mūsų šeimoje šis patiekalas tradiciškai užima pagrindinę vietą, o jo gaminimo meistrė yra mūsų močiutė! Pagal jos receptą šis patiekalas yra ypač skanus! Išbandykite, jums tikrai patiks!
Gaminimo laikas
1890 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
1 g

Ingredientai (6)

Porcijos
6
2.00 vnt.
1.00 vnt.
pagal skonį
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 1
Koją smulkiai supjaustykite, gerai nuplaukite vandeniu, sudėkite į puodą ir virkite ant silpnos ugnies 3 valandas.

Žingsnis 2

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 2
Į puodą sudėkite nuluptas morkas ir svogūnus su lupenomis, kad sultinys taptų skaidrus, ir virkite dar 3-4 valandas. Pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 3

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 3
Kai mėsa išvirs, viską išimkite iš sultinio. Želatiną atskieskite stiklinėje šalto vandens, supilkite mišinį į sultinį, išmaišykite, užvirinkite ir išjunkite ugnį.

Žingsnis 4

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 4
Mėsą smulkiai supjaustykite ir sudėkite į padėklus, kuriuose bus formuojami šaltibarščiai.

Žingsnis 5

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 5
Virtas morkas sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į mėsą. Sultinį perkoškite per sietelį ir pripildykite padėkliukus.

Žingsnis 6

Naujųjų metų klasika. Žingsnis 6
Padėkite atvėsti ant stalo, o po poros valandų (kai atvės) padėkite į šaldytuvą nakčiai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai