Nealkoholinis punšas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Nealkoholinis punšas

Nealkoholinis punšas yra toks pat geras kaip ir alkoholinis. Istoriškai "punšas" reiškia "penki" ir susideda iš penkių komponentų: romo, arbatos, cukraus, karšto vandens ir citrinos sulčių. Tačiau gėrimo receptas jau seniai transformavosi į įvairias variacijas. Nealkoholinis punšas gaminamas su arbata arba kava. Karštas uogų punšas padeda atsigauti po peršalimo ligų. Nealkoholinio punšo receptas namuose yra labai paprastas. Gėrimas gaunasi skanus ir naudingas.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
99 kcal.
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Braškės
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nealkoholinis punšas Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite obuolių skilteles ir griežinėliais supjaustytus apelsiną bei citriną. Sudėkite braškes. Viską užpilkite cukrumi ir gerai išmaišykite. Palikite sustingti 40 minučių.

Žingsnis 2

Nealkoholinis punšas Žingsnis 2
Paruoškite arbatos. Užvirinkite virdulį ir pripilkite 600-700 ml vandens. Įdėkite imbiero.

Žingsnis 3

Nealkoholinis punšas Žingsnis 3
Į vaisius įberkite prieskonių pagal skonį. Supilkite arbatą ir išmaišykite. Supilkite į stiklines per sietelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos