Publikavimo data: 2024-03-25
Nealkoholinis punšas
Nealkoholinis punšas yra toks pat geras kaip ir alkoholinis. Istoriškai "punšas" reiškia "penki" ir susideda iš penkių komponentų: romo, arbatos, cukraus, karšto vandens ir citrinos sulčių. Tačiau gėrimo receptas jau seniai transformavosi į įvairias variacijas. Nealkoholinis punšas gaminamas su arbata arba kava. Karštas uogų punšas padeda atsigauti po peršalimo ligų. Nealkoholinio punšo receptas namuose yra labai paprastas. Gėrimas gaunasi skanus ir naudingas.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite obuolių skilteles ir griežinėliais supjaustytus apelsiną bei citriną. Sudėkite braškes. Viską užpilkite cukrumi ir gerai išmaišykite. Palikite sustingti 40 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite arbatos. Užvirinkite virdulį ir pripilkite 600-700 ml vandens. Įdėkite imbiero.
Žingsnis 3
Į vaisius įberkite prieskonių pagal skonį. Supilkite arbatą ir išmaišykite. Supilkite į stiklines per sietelį.
Kategorijos