Publikavimo data: 2024-06-24
Neįprasta pica iš manų kruopų tešlos
Šiuo picos receptu su manimi pasidalijo draugė. Svarbiausia šio recepto dalis - manų kruopų tešla. Pica gaunasi minkšta, švelni, o tešla neišdžiūsta. Pirštus laižosi!
Žingsnis 1
Miltus sumaišykite su druska ir manų kruopomis, padarykite duobutę ir supilkite į ją šiltą pieną. Šiek tiek išminkykite tešlą šakute. Tada įmaišykite mieles ir cukrų, augalinį aliejų. Tešlą išminkykite rankomis, susukite į rutulį ir nusiųskite 2 valandoms į šiltą vietą.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite, aptepkite majonezu ir kečupu, sudėkite griežinėliais supjaustytas dešreles, svogūnus, pomidorus, pabarstykite tarkuotu sūriu ir žolelėmis.
Žingsnis 3
Kepkite picą 5 minutes maksimalioje temperatūroje. Gero apetito!
Kategorijos