Publikavimo data: 2024-05-25
Neįprasta žuvis mannikinas
Manikas paprastai siejamas su saldžiais kepiniais, tačiau jį galima ruošti ir nesaldų. Pavyzdžiui, su žuvimi, kaip nurodyta toliau pateiktame recepte. Puikus variantas pusryčiams arba užkandžiui. Galite jį gaminti moksleiviams, pasiimti gabalėlį į darbą, jei nėra laiko visaverčiams pietums. Tokie kepiniai ir skanūs, ir sveiki, ir nebrangūs.
Žingsnis 1
Supilkite grietinę į manų kruopas, išmaišykite ir atidėkite į šalį 15 minučių. Įdarui svogūną susmulkinkite ir pakepinkite. Tuną sutrinkite šakute ir sudėkite į svogūnus. Susmulkinkite kiaušinius ir krapus ir apibarstykite įdarą.
Žingsnis 2
Įdarui sumaišykite grietinę ir majonezą. Įmuškite kiaušinį, įberkite garstyčių, įberkite druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Į išbrinkusias manų kruopas įmuškite kiaušinius ir majonezą ir išmaišykite. Supilkite miltus, druską, kepimo miltelius ir vėl išmaišykite. Išklokite formą pergamentiniu popieriumi, supilkite tešlą ir išlyginkite. Paskirstykite žuvies įdarą, viršų pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 4
Užpilkite įdarą ant sūrio sluoksnio, tolygiai paskirstykite ir siųskite žuvies mannikiną į orkaitę. Kepkite 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos