Neįprastas julienas su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Neįprastas julienas su krevetėmis

Neįprastas julienas su krevetėmis yra julieno variacija. Krevetės su grybais ir svogūnais, keptos su svogūnais ir troškintos bešamelio padaže yra švelnaus, šiek tiek šilkinio skonio. Šiame recepte julienai dedami ne į specialias formeles, o ant baltos duonos skrebučių. Geras būdas nustebinti svečius.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.91/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Neįprastas julienas su krevetėmis Žingsnis 1
Nuplautus grybus supjaustykite mažais kubeliais. Svogūną supjaustykite ketvirčiais. Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją aliejumi. Kepkite svogūnus ir grybus, kol iškeps. Kai grybai ir svogūnai iškeps, suberkite miltus ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 2

Neįprastas julienas su krevetėmis Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite grietinėlę ir sudėkite krevetes. Virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu 5 minutes, kol sutirštės.

Žingsnis 3

Neįprastas julienas su krevetėmis Žingsnis 3
Į kepimo indą arba kepimo skardą įdėkite kepimo popieriaus. Išdėliokite skrebučius. Ant skrebučių šaukštu dėkite padaže virtas krevetes. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir apibarstykite juo įdarą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol sūris taps auksinis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, kanapės, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 30 minučių, pomidorų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, jūsų receptai, Naujųjų metų užkandžiai, krevečių užkandžiai, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos