Publikavimo data: 2024-05-19
Neįprastas kalmarų su korėjietiškomis morkomis receptas
Korėjietiškos morkos - puikus užkandis bet kuriam stalui. Priklausomai nuo situacijos, jas galima patiekti įvairiai: tartaletėse, salotose, o išradingiausios šeimininkės modifikuoja klasikinį receptą, suteikdamos naujų skonių ir tekstūrų, puikus tokio eksperimento pavyzdys - kalmarai su korėjietiškomis morkomis.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas korėjietiška morkų tarka. Česnaką susmulkinkite peiliu arba išspauskite per specialų presą. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite alyvuogių aliejuje, kol taps auksiniai.
Žingsnis 2
Dideliame dubenyje sumaišykite morkas, česnaką, kalendrą, raudonąją papriką, džiovintą česnaką, juoduosius pipirus, druską, cukrų, papriką ir actą. Sudėkite pakepintus svogūnus, išmaišykite, uždenkite maistine plėvele ir palikite 40 minučių.
Žingsnis 3
Kalmarų skerdenas sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 2 minutes, tada sudėkite į šaltą vandenį, supjaustykite žiedais, užpilkite sojų padažu ir palikite 30 minučių. Po 30 minučių sumaišykite morkas ir kalmarus.
Kategorijos