Publikavimo data: 2025-08-19
Neįprasti įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais
Daugelis žmonių žino apie tokį tolimą kopūstų su faršu giminaitį kaip dolma, tačiau nedaugelis yra girdėję apie kitą vyniotinio rūšį - neįprastus kopūstus su Pekino kopūstais. Nepaisant nestandartinės struktūros ir Azijos virtuvei būdingų bruožų, Pekino kopūstai puikiai dera su įdaru, skirtu įdarytiems kopūstams gaminti, ir taip gimsta ne tik naujos rūšies patiekalas, bet išties naujas patiekalas.
Žingsnis 1
Nuluptą morką sutarkuokite ir svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Siųskite viską kepti į alyvuogių aliejų, kol suminkštės. Įdėkite per specialų presą išspaustą česnaką, druskos ir pipirų pagal skonį.
Žingsnis 2
Iškepusią mėsą sumaišykite su malta mėsa, suberkite ryžius, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Nupjaukite Pekino kopūsto kotą ir kietąją lapo dalį. Sudėkite lapus į gilų dubenį ir apie 10 minučių užpilkite verdančiu vandeniu, kad jie taptų lankstesni.
Žingsnis 3
Kad suformuotumėte įdarytus kopūstus, ant kiekvieno lapo dėkite maždaug po 1 valgomąjį šaukštą faršo ir suvyniokite, užlenkdami kraštus, kad faršas neišsipiltų. Įdarytus kopūstus sudėkite į kepimo indą, ant viršaus uždėkite griežinėliais pjaustytų pomidorų ir pašaukite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Kategorijos