Neįprasti įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais ir kuskusu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Neįprasti įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais ir kuskusu

Įdaryti kopūstai yra tiesiog kultinis patiekalas. Daugelyje šeimų jis patiekiamas per šventes ir minėjimus. Tačiau net ir toks, atrodytų, griežtai tradicinis patiekalas turi naujoviškų ir įdomių variantų, kuriais ne tik patobulinamas klasikinis receptas, bet ir sukuriamas tiesiog naujas patiekalas, nenusileidžiantis tradicinei versijai.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Neįprasti įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais ir kuskusu Žingsnis 1
Kuskusą užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite 15 minučių išbrinkti. Praėjus šiam laikui, jei reikia, nusausinkite ir įpilkite į kuskusą šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Žingsnis 2

Neįprasti įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais ir kuskusu Žingsnis 2
Vištienos krūtinėlę sumalkite mėsmale, tada susmulkinkite pusę svogūno ir česnako. Pagal skonį pagardinkite maltą mėsą druska, paprika, čiobreliais ir raudonėliais.

Žingsnis 3

Neįprasti įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais ir kuskusu Žingsnis 3
Atsargiai išskirstykite Pekino kopūstus lapais, stengdamiesi jų nepažeisti. Apie 10 minučių pamirkykite kopūstus verdančiame vandenyje, tada iš karto nusausinkite ir 1-2 minutėms įdėkite lapus į ledinį vandenį.

Žingsnis 4

Neįprasti įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais ir kuskusu Žingsnis 4
Sumaišykite faršą su kuskusu. Kitą pusę svogūno supjaustykite mažais kubeliais, morką sutarkuokite stambia tarka. Siųskite daržoves kepti į augalinį aliejų, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Neįprasti įdaryti kopūstai su Pekino kopūstais ir kuskusu Žingsnis 5
Išdėliokite Pekino kopūstų lapus ant darbinio paviršiaus. Į kiekvieną lapą suvyniokite maždaug po 1 valgomąjį šaukštą faršo. Įdarytus kopūstus sudėkite ant aliejumi patepto katilo dugno, uždenkite kepsniais ir užpilkite vandeniu. Troškinkite įdarytus kopūstus po dangčiu ant vidutinės ugnies apie minutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, kopūstų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, įdaryti kopūstai, receptų knyga, įdaryti kopūstai, kopūstų vakarienė

Kategorijos