Publikavimo data: 2024-10-22
Neįprasti koldūnai su moliūgais
Moliūgų sezono metu ši ryškiai raudona daržovė daro įtaką beveik visiems patiekalams, net koldūnai negali likti nepaliesti. Neįprasti moliūgų koldūnai - tai pavykęs įprastos koldūnų tešlos derinys su malta jautiena ir švelniu, šiek tiek saldžiu moliūgu. Toks patiekalas tikrai nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą koldūnams. Miltus, žiupsnelį druskos, vandenį ir aliejų sumaišykite tinkamame inde. Užminkykite elastingą tešlą ir leiskite jai šiek tiek pailsėti.
Žingsnis 2
Moliūgą ir svogūną smulkiai supjaustykite virtuviniu peiliu. Sudėkite smulkintas daržoves į maltą mėsą ir suminkykite į vientisą įdarą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į ilgą ryšulį ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tešlos gabalėlį iškočiokite į apvalų blyną, į vidų įdėkite 1 šaukštelį įdaro ir užspauskite kraštus.
Žingsnis 4
Panašiai paruoškite visus koldūnus ir siųskite juos virti į verdantį pasūdytą vandenį, kol jie bus paruošti; tai užtruks apie 5-8 minutes, priklausomai nuo viryklės galingumo.
Kategorijos