Neįprasti koldūnai su moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Neįprasti koldūnai su moliūgais

Moliūgų sezono metu ši ryškiai raudona daržovė daro įtaką beveik visiems patiekalams, net koldūnai negali likti nepaliesti. Neįprasti moliūgų koldūnai - tai pavykęs įprastos koldūnų tešlos derinys su malta jautiena ir švelniu, šiek tiek saldžiu moliūgu. Toks patiekalas tikrai nepaliks abejingų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Neįprasti koldūnai su moliūgais Žingsnis 1
Paruoškite tešlą koldūnams. Miltus, žiupsnelį druskos, vandenį ir aliejų sumaišykite tinkamame inde. Užminkykite elastingą tešlą ir leiskite jai šiek tiek pailsėti.

Žingsnis 2

Neįprasti koldūnai su moliūgais Žingsnis 2
Moliūgą ir svogūną smulkiai supjaustykite virtuviniu peiliu. Sudėkite smulkintas daržoves į maltą mėsą ir suminkykite į vientisą įdarą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Neįprasti koldūnai su moliūgais Žingsnis 3
Tešlą iškočiokite į ilgą ryšulį ir supjaustykite mažais gabalėliais. Tešlos gabalėlį iškočiokite į apvalų blyną, į vidų įdėkite 1 šaukštelį įdaro ir užspauskite kraštus.

Žingsnis 4

Neįprasti koldūnai su moliūgais Žingsnis 4
Panašiai paruoškite visus koldūnus ir siųskite juos virti į verdantį pasūdytą vandenį, kol jie bus paruošti; tai užtruks apie 5-8 minutes, priklausomai nuo viryklės galingumo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos