Publikavimo data: 2024-06-08
Neįprasti sūrio pyragaičiai su ryžių miltais
Sūrio pyragai - gimtasis rusų patiekalas, kurį visi taip mėgsta, kad beveik kiekvienas kulinaras amžinai ieško savo idealaus recepto. Klasikiniai sūrio pyragaičiai būtinai gaminami iš aukščiausios rūšies manų kruopų arba kvietinių miltų. PP versijoje kaip tirštiklis priimami ryžių, avižinių dribsnių ar kiti miltai, praturtinti vitaminais ir naudingais elementais. Desertą galima patiekti pusryčiams arba naudoti kaip užkandį.
Žingsnis 1
Varškę sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Į varškę suberkite ryžių miltus, saldiklį ir kiaušinį.
Žingsnis 3
Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Suformuokite sūrio pyragėlius, apvoliokite juos miltuose ir iš karto dėkite į įkaitintą nepridegančią keptuvę.
Žingsnis 5
Laikykite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu, kol apačia paruduos. Tada apverskite mentele. Kitą pusę taip pat apkepkite po dangčiu.
Kategorijos