Publikavimo data: 2024-06-16
Neįprastos "Caprese" salotos su karališkosiomis krevetėmis ir pesto padažu
Viduržemio jūros regiono virtuvė garsėja įvairių jūros gėrybių gausa ir, žinoma, patiekalų šviežumu bei skoniu. Neįprastos "Caprese" salotos su karališkosiomis krevetėmis ir pesto padažu - puikus itališkos virtuvės atstovas, kuriame yra viskas, ko paprastai tikimasi iš Italijos.
Žingsnis 1
Paruoškite krevetes. Užvirkite vandenį, pasūdykite ir sudėkite krevetes. Virkite apie 5 minutes, tada nusausinkite ir nulupkite krevetes nuo kiautų.
Žingsnis 2
Pomidorus ir sūrį supjaustykite plonais griežinėliais ir pradėkite dėti bokštelius. Pirmame lygyje bus pomidoras, tada išdėliokite mocarelos sūrį, pesto, baziliko lapelius ir krevetes.
Kategorijos