Neįprastos gilės salotos. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Neįprastos gilės salotos.

Sluoksniuotos salotos yra klasikinis bet kokios šeimos šventės patiekalas. Tačiau kai tipiškos silkės po kailiniais ir vištiena su ananasais nusibosta, šeimininkės ima ieškoti originalesnių variantų. Vienas iš tokių patiekalų - neįprastos salotos "Želdynas" su skumbre, grybais ir alyvuogėmis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
27 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Neįprastos gilės salotos. Žingsnis 1
Jei reikia, išvalykite marinuotą skumbrę nuo kaulų ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Pievagrybius perpjaukite per pusę, mažus galite palikti taip, kaip yra. Bulves ir kiaušinius sutarkuokite stambia tarka, o sūrį - smulkia tarka.

Žingsnis 2

Neįprastos gilės salotos. Žingsnis 2
Padėkite kepimo indo kraštą ant plokščios lėkštės. Pirmuoju sluoksniu sudėkite bulves, aptepkite jas majonezu, tada antruoju sluoksniu sudėkite skumbrės gabalėlius ir krapus. Viską dar kartą aptepkite majonezu.

Žingsnis 3

Neįprastos gilės salotos. Žingsnis 3
Ant majonezo viršaus lygiu sluoksniu sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus, aptepkite juos majonezu ir apibarstykite tarkuotais kiaušiniais. Tada ant salotų viršaus užtepkite dar vieną majonezo sluoksnį, o paskutinį sluoksnį užberkite tarkuoto sūrio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos