Neįtikėtinas mantas su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Neįtikėtinas mantas su mėsa

Mantas su mėsa yra nacionalinis Azijos virtuvės patiekalas. Švelnus tešlos ir įdaro skonis atskleidžia visą šio patiekalo tobulumą. Patiekalas dažnai verdamas garuose, o šis procesas suteikia patiekalui sodrų ir sultingą skonį. Mantų patiekalas kilęs iš rytų tautų, būtent jos ir sugalvojo šį pavadinimą. Prieskoniai patiekalui suteikia pikantiškumo, o mėsa patiekalą prisotina neįtikėtinai daug sulčių. Patiekalas tinka ir užkandžiams, ir pietums.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Neįtikėtinas mantas su mėsa Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir persijokite į jį miltus. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir supilkite saulėgrąžų aliejų.

Žingsnis 2

Neįtikėtinas mantas su mėsa Žingsnis 2
Sumaišykite ir išminkykite tešlą. Tada palikite 20 minučių pailsėti.

Žingsnis 3

Neįtikėtinas mantas su mėsa Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Paimkite mėsmalę ir sumalkite maltą mėsą. Į maltą mėsą sudėkite svogūną, druską ir prieskonius, tada viską sumaišykite.

Žingsnis 4

Neįtikėtinas mantas su mėsa Žingsnis 4
Iškočiokite tešlą ir formelėmis išpjaukite apskritimus.

Žingsnis 5

Neįtikėtinas mantas su mėsa Žingsnis 5
Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro ir suformuokite menteles. Tada įdėkite juos į garintuvą 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos