Publikavimo data: 2024-06-08
Neįtikėtinas mantas su mėsa
Mantas su mėsa yra nacionalinis Azijos virtuvės patiekalas. Švelnus tešlos ir įdaro skonis atskleidžia visą šio patiekalo tobulumą. Patiekalas dažnai verdamas garuose, o šis procesas suteikia patiekalui sodrų ir sultingą skonį. Mantų patiekalas kilęs iš rytų tautų, būtent jos ir sugalvojo šį pavadinimą. Prieskoniai patiekalui suteikia pikantiškumo, o mėsa patiekalą prisotina neįtikėtinai daug sulčių. Patiekalas tinka ir užkandžiams, ir pietums.
Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir persijokite į jį miltus. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir supilkite saulėgrąžų aliejų.
Žingsnis 2
Sumaišykite ir išminkykite tešlą. Tada palikite 20 minučių pailsėti.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Paimkite mėsmalę ir sumalkite maltą mėsą. Į maltą mėsą sudėkite svogūną, druską ir prieskonius, tada viską sumaišykite.
Žingsnis 4
Iškočiokite tešlą ir formelėmis išpjaukite apskritimus.
Žingsnis 5
Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro ir suformuokite menteles. Tada įdėkite juos į garintuvą 50 minučių.
Kategorijos