Neįtikėtinas mantas su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Neįtikėtinas mantas su mėsa

Mantas su mėsa yra nacionalinis Azijos virtuvės patiekalas. Švelnus tešlos ir įdaro skonis atskleidžia visą šio patiekalo tobulumą. Patiekalas dažnai verdamas garuose, o šis procesas suteikia patiekalui sodrų ir sultingą skonį. Mantų patiekalas kilęs iš rytų tautų, būtent jos ir sugalvojo šį pavadinimą. Prieskoniai patiekalui suteikia pikantiškumo, o mėsa patiekalą prisotina neįtikėtinai daug sulčių. Patiekalas tinka ir užkandžiams, ir pietums.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Neįtikėtinas mantas su mėsa Žingsnis 1
Paimkite dubenį ir persijokite į jį miltus. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir supilkite saulėgrąžų aliejų.

Žingsnis 2

Neįtikėtinas mantas su mėsa Žingsnis 2
Sumaišykite ir išminkykite tešlą. Tada palikite 20 minučių pailsėti.

Žingsnis 3

Neįtikėtinas mantas su mėsa Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Paimkite mėsmalę ir sumalkite maltą mėsą. Į maltą mėsą sudėkite svogūną, druską ir prieskonius, tada viską sumaišykite.

Žingsnis 4

Neįtikėtinas mantas su mėsa Žingsnis 4
Iškočiokite tešlą ir formelėmis išpjaukite apskritimus.

Žingsnis 5

Neįtikėtinas mantas su mėsa Žingsnis 5
Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro ir suformuokite menteles. Tada įdėkite juos į garintuvą 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, jautienos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, virti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, manti, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė, manti su kiaušiniu

Kategorijos