Neįtikėtini mielinės tešlos pyragai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Neįtikėtini mielinės tešlos pyragai

Pirozhki yra dieviškas ir skanus patiekalas. Anksčiau valstiečių šeimos kepdavo didelį pyragą ir laužydavo jį po gabalėlį. Aišku, kad taip valgyti buvo nepatogu, todėl imta formuoti mažus pyragus. Taip buvo patogiau, o ir į darbą juos pasiimdavo su savimi. Pyragai ruošiami įvairių formų: apvalūs, eglutės, rasstegai, trikampiai ir kiti.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Neįtikėtini mielinės tešlos pyragai Žingsnis 1
Pirmiausia ištirpinkite mieles vandenyje ir šiltame piene, suberkite cukrų ir palikite pastovėti. Tada suberkite miltus, užminkykite tešlą ir palikite 60 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Neįtikėtini mielinės tešlos pyragai Žingsnis 2
Tada paruoškite faršą. Į maltą mėsą supilkite vandenį, įberkite druskos ir pipirų. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į faršą. Viską sumaišykite.

Žingsnis 3

Neįtikėtini mielinės tešlos pyragai Žingsnis 3
Padalykite tešlą į nedidelius gabalėlius ir juos iškočiokite. Į vidurį sudėkite įdarą ir užspauskite kraštus. Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos