Publikavimo data: 2024-06-16
Neįtikėtini mielinės tešlos pyragai
Pirozhki yra dieviškas ir skanus patiekalas. Anksčiau valstiečių šeimos kepdavo didelį pyragą ir laužydavo jį po gabalėlį. Aišku, kad taip valgyti buvo nepatogu, todėl imta formuoti mažus pyragus. Taip buvo patogiau, o ir į darbą juos pasiimdavo su savimi. Pyragai ruošiami įvairių formų: apvalūs, eglutės, rasstegai, trikampiai ir kiti.
Žingsnis 1
Pirmiausia ištirpinkite mieles vandenyje ir šiltame piene, suberkite cukrų ir palikite pastovėti. Tada suberkite miltus, užminkykite tešlą ir palikite 60 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Tada paruoškite faršą. Į maltą mėsą supilkite vandenį, įberkite druskos ir pipirų. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į faršą. Viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į nedidelius gabalėlius ir juos iškočiokite. Į vidurį sudėkite įdarą ir užspauskite kraštus. Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies.
Kategorijos