Nerauginta duona pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Nerauginta duona

Produktas, kuris bus madingas tol, kol bus madinga tinkama mityba. Geroji duonos be mielių savybė yra ta, kad ji yra geriau virškinama nei mielinė duona. Ir iškepa daug greičiau: nereikia laukti, kol mielės "suveiks". Duona be mielių jūsų virtuvėje atsidurs per 60 minučių, o tai yra rekordinis naminės duonos laikas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
35 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nerauginta duona Žingsnis 1
Sumaišykite persijotus miltus, druską, sodą, cukrų ir sėklas. Palaipsniui dalimis supilkite kefyrą (tešla turi būti minkšta ir gana lipni).

Žingsnis 2

Nerauginta duona Žingsnis 2
Pabarstykite tešlą miltais ir suformuokite apvalią formą, viršuje padarykite įpjovą ir perkelkite į kepimo skardą.

Žingsnis 3

Nerauginta duona Žingsnis 3
Kepkite duoną įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos