Publikavimo data: 2024-04-02
Nerauginta duona
Produktas, kuris bus madingas tol, kol bus madinga tinkama mityba. Geroji duonos be mielių savybė yra ta, kad ji yra geriau virškinama nei mielinė duona. Ir iškepa daug greičiau: nereikia laukti, kol mielės "suveiks". Duona be mielių jūsų virtuvėje atsidurs per 60 minučių, o tai yra rekordinis naminės duonos laikas.
Žingsnis 1
Sumaišykite persijotus miltus, druską, sodą, cukrų ir sėklas. Palaipsniui dalimis supilkite kefyrą (tešla turi būti minkšta ir gana lipni).
Žingsnis 2
Pabarstykite tešlą miltais ir suformuokite apvalią formą, viršuje padarykite įpjovą ir perkelkite į kepimo skardą.
Žingsnis 3
Kepkite duoną įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
Kategorijos