Nėriniuoti blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Nėriniuoti blyneliai

Ploni, rusvi ir saldūs blyneliai.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
89 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Nėriniuoti blyneliai Žingsnis 1
Išplakite kiaušinius su druska, supilkite miltus ir cukrų. Galiausiai supilkite augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Nėriniuoti blyneliai Žingsnis 2
Į tešlą įpilkite staigiai verdančio vandens, kad blyneliai taptų margi.

Žingsnis 3

Nėriniuoti blyneliai Žingsnis 3
Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje.

Žingsnis 4

Nėriniuoti blyneliai Žingsnis 4
Blynus sudėkite į krūvą ir apibarstykite cukrumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos