Norvegiškos salotos su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Norvegiškos salotos su lašiša

Paprastų daržovių salotų skonį galima gerokai pagerinti įdėjus raudonos žuvies, pavyzdžiui, lašišos, gabalėlių. Tinka ir rūkyta, ir sūdyta žuvis, tačiau geriau rinktis mažai sūdytą lašišą. Užuot tiesiog sumaišę daržoves ir žuvį salotinėje, išklokite susmulkintus ingredientus ant plokščio indo. Sudedamosioms dalims išdėlioti galite naudoti paprastas lapines salotas, tačiau patiekalas įspūdingiau atrodys su raudonais Lollo rossa salotų lapais, kurie ne tik gražūs, bet ir turi įdomų skonį.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
103 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Norvegiškos salotos su lašiša Žingsnis 1
Paruoškite salotoms skirtus ingredientus. Nulupkite bulves nuo odelės ir supjaustykite jas mažais kubeliais. Nulupkite putpelių kiaušinius nuo lukštų ir supjaustykite 3-4 mm storio apskritimais. Agurkus ir pomidorus supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Rūkytą lašišą supjaustykite juostelėmis. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną.

Žingsnis 2

Norvegiškos salotos su lašiša Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Didelį plokščią indą išklokite salotų lapais. Ant viršaus tolygiai išdėliokite bulvių kubelius, pomidorus ir agurkus. Tada išdėliokite rūkytos lašišos juosteles. Pabarstykite lašišą smulkiai pjaustytais žaliaisiais svogūnais ir išdėliokite putpelių kiaušinių apskritimus. Pagardinkite druska, pipirais ir apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos