Publikavimo data: 2024-06-15
Nuostabios salotos su krevetėmis ir vyšniniais pomidorais
Krevetės labai populiarios visose pasaulio virtuvėse. Jos naudojamos užkandžiams, padažams, suktinukams, sriuboms ir salotoms gaminti. Krevečių patiekalai yra gana maistingi ir sotūs, bet kartu ir mažai kaloringi. Krevečių, vyšninių pomidorų ir parmezano salotos yra labai skanus ir įdomus patiekalas.
Žingsnis 1
Salotas išskirstykite lapais ir suplėšykite nedideliais gabalėliais. Kiaušinius supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais. Salotų lapus sudėkite į salotinę, ant viršaus sudėkite krevetes ir džiūvėsėlius, sudėkite pomidorų puseles ir kiaušinius.
Žingsnis 2
Tada supilkite padažą ir salotas gerai išmaišykite. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto parmezano.
Kategorijos