Nuostabus kokosų suflė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Nuostabus kokosų suflė

Paruoškite desertą - kokosų pieno suflė. Švelnios tekstūros kokosų suflė su varške ir grietinėle sukuria unikalų ir išskirtinį skonį. Suflė, paruoštas ant pyrago su šokoladiniu glajumi, - neįmanoma neįsimylėti šio recepto.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuostabus kokosų suflė Žingsnis 1
Į persijotus miltus suberkite cukrų. Įtarkuokite sviestą. Viską sumalkite į trupinius. Sudėkite grietinę ir užminkykite tešlą. Paskleiskite ant formos dugno ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą. Tada tešlą subadykite šakute ir kepkite 20 min. 190 °C temperatūroje, kol taps auksinė. Palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Nuostabus kokosų suflė Žingsnis 2
Paruoškite suflė. Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus padėkite į šaldytuvą. Išplakite trynius su 100 g cukraus. Supilkite 100 ml kokosų pieno. Gerai išmaišykite. Pastatykite ant garų vonelės, po truputį pilkite kokosų pieną. Pieno ir trynių mišinys turėtų šiek tiek sutirštėti. Palikite atvėsti. Pirmiausia panardinamuoju trintuvu išplakite varškę su nedideliu kiekiu kokosų kremo, tada palaipsniui supilkite visą kremą iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Nuostabus kokosų suflė Žingsnis 3
40 g cukraus užpilkite 2 valgomaisiais šaukštais vandens ir užvirinkite sirupą. Atvėsintus baltymus išplakite iki minkštų viršūnių, suberkite 40 g cukraus ir išplakite iki standžių putų. Nenustodami plakti supilkite karštą sirupą. Atsargiai dalimis į baltymų mišinį sudėkite varškės masę ir plakite mikseriu mažiausiu greičiu. Sudėkite ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite. Formos šonus išklokite kepimo pergamentu ir supilkite suflė. Palikite šaldytuve, kol sutirštės (geriausia per naktį). Glajui sumaišykite grietinėlę, cukrų, kakavą, užvirinkite, sudėkite sviestą, išmaišykite ir palikite atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos