Publikavimo data: 2024-06-08
Nuostabus kokosų suflė
Paruoškite desertą - kokosų pieno suflė. Švelnios tekstūros kokosų suflė su varške ir grietinėle sukuria unikalų ir išskirtinį skonį. Suflė, paruoštas ant pyrago su šokoladiniu glajumi, - neįmanoma neįsimylėti šio recepto.
Žingsnis 1
Į persijotus miltus suberkite cukrų. Įtarkuokite sviestą. Viską sumalkite į trupinius. Sudėkite grietinę ir užminkykite tešlą. Paskleiskite ant formos dugno ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą. Tada tešlą subadykite šakute ir kepkite 20 min. 190 °C temperatūroje, kol taps auksinė. Palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Paruoškite suflė. Atskirkite trynius nuo baltymų. Baltymus padėkite į šaldytuvą. Išplakite trynius su 100 g cukraus. Supilkite 100 ml kokosų pieno. Gerai išmaišykite. Pastatykite ant garų vonelės, po truputį pilkite kokosų pieną. Pieno ir trynių mišinys turėtų šiek tiek sutirštėti. Palikite atvėsti. Pirmiausia panardinamuoju trintuvu išplakite varškę su nedideliu kiekiu kokosų kremo, tada palaipsniui supilkite visą kremą iki vientisos masės.
Žingsnis 3
40 g cukraus užpilkite 2 valgomaisiais šaukštais vandens ir užvirinkite sirupą. Atvėsintus baltymus išplakite iki minkštų viršūnių, suberkite 40 g cukraus ir išplakite iki standžių putų. Nenustodami plakti supilkite karštą sirupą. Atsargiai dalimis į baltymų mišinį sudėkite varškės masę ir plakite mikseriu mažiausiu greičiu. Sudėkite ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite. Formos šonus išklokite kepimo pergamentu ir supilkite suflė. Palikite šaldytuve, kol sutirštės (geriausia per naktį). Glajui sumaišykite grietinėlę, cukrų, kakavą, užvirinkite, sudėkite sviestą, išmaišykite ir palikite atvėsti.
Kategorijos