Publikavimo data: 2024-06-08
"Nutella" bagetė
Kiaušinio ir pieno mišinyje apkepti minkšti bagetės skrebučiai puikiai dera su šokolado pasta ir puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek sočiam popietiniam užkandžiui vaikams ir paaugliams. Originalus šokolado ir lazdyno riešutų pastos receptas buvo išrastas Italijoje po Antrojo pasaulinio karo - tuo metu šalyje buvo mažai šokolado, todėl lazdyno riešutų buvo pridėta dėl apimties.
Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Bagetės griežinėlius pamerkite į kiaušinio ir pieno mišinį ir kepkite iš abiejų pusių 5-7 minutes, kol apskrus.
Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Kiekvieną paskrudintą bagetės riekelę iš vienos pusės aptepkite šokolado pasta, ant dviejų iš keturių riekelių dėkite banano griežinėlių, kiekvieną riekelę uždenkite kitomis dviem bagetės riekelėmis. Patiekite šiltus.
Kategorijos