"Nutella" bagetė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

"Nutella" bagetė

Kiaušinio ir pieno mišinyje apkepti minkšti bagetės skrebučiai puikiai dera su šokolado pasta ir puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek sočiam popietiniam užkandžiui vaikams ir paaugliams. Originalus šokolado ir lazdyno riešutų pastos receptas buvo išrastas Italijoje po Antrojo pasaulinio karo - tuo metu šalyje buvo mažai šokolado, todėl lazdyno riešutų buvo pridėta dėl apimties.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

"Nutella" bagetė Žingsnis 1
Paskrudinkite bagetę. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Bagetės griežinėlius pamerkite į kiaušinio ir pieno mišinį ir kepkite iš abiejų pusių 5-7 minutes, kol apskrus.

Žingsnis 2

"Nutella" bagetė Žingsnis 2
Paruoškite sumuštinius. Kiekvieną paskrudintą bagetės riekelę iš vienos pusės aptepkite šokolado pasta, ant dviejų iš keturių riekelių dėkite banano griežinėlių, kiekvieną riekelę uždenkite kitomis dviem bagetės riekelėmis. Patiekite šiltus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kiaulienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., konditerijos gaminiai, mielinė tešla, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, bagetė, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, sūrio pyragas, pomidorų užkandžiai, kiaulienos vakarienė, sūrio bagetė, kiaušinių tešla

Kategorijos