Publikavimo data: 2024-09-14
"Nutella" kremas su varške ir želatina
Sunku įsivaizduoti tikrą šventę be saldumynų. Paprastai šventėms kaip desertai kepami tortai. Nedideliems vakarėliams ar draugams - keksiukai. Kad tortas būtų tikrai skanus, o pyragaičiai sultingi, reikia skanaus kremo.
Žingsnis 1
Želatiną užpilkite dviem šaukštais kambario temperatūros vandens ir palikite išbrinkti.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite grietinėlę ir varškę.
Žingsnis 3
ŽINGSNIS 3. Išplakite grietinėlę ir varškę, kol susidarys viršūnėlės.
Žingsnis 4
Sudėkite "Nutella" ir plakite iki vientisos masės. Želatiną pašildykite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje, bet neužvirinkite, nes kitaip želatina praras savo savybes. Įmaišykite ją į grietinėlę. Dėkite kremą į šaldytuvą 30-60 minučių.
Žingsnis 5
Išimkite grietinėlę iš šaldytuvo ir dar kartą suplakite.
Žingsnis 6
Kremas tortams ir keksiukams jau paruoštas.
Kategorijos