Publikavimo data: 2024-09-14
"Nutella" putėsių kremas.
"Nutella" - tai šokolado pasta su riešutais, pienu ir kakava. "Nutella" valgoma gryna ir naudojama kaip kepinių ir sumuštinių įdaras. Iš šios šokolado masės taip pat gaminami įvairūs konditeriniai kremai. "Nutella" putų kremas - tai oro, pieno ir riešutų skonio putos, kuriomis galima sluoksniuoti plonus biskvitinius pyragus arba iš viršaus papuošti tortą, kad jis būtų tobulai lygus.
Žingsnis 1
Želatiną 15 minučių palaikykite šaltame vandenyje.
Žingsnis 2
Užvirinkite pieną, sudėkite šokoladą ir "Nutellą". Šokoladą ir "Nutellą" ištirpinkite. Sudėkite želatiną ir greitai išmaišykite. Atvėsinkite kambario temperatūroje.
Žingsnis 3
Išplakite grietinėlę iki standžių viršūnių.
Žingsnis 4
Kiaušinių baltymus plakite iki putų.
Žingsnis 5
Į šokoladinius putėsius dėkite plaktą grietinėlę, tada plaktus baltymus. Baltymus išmaišykite silikoniniu plakikliu arba medine mentele.
Žingsnis 6
"Nutella" putėsiai paruošti. Su šiais putėsiais perkelkite pyragaičius ant torto naudodami formą. Formos vidų išklokite pergamentu. Palikite šaldytuve sustingti 4 valandoms.
Kategorijos