"Nutella" putėsių kremas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

"Nutella" putėsių kremas.

"Nutella" - tai šokolado pasta su riešutais, pienu ir kakava. "Nutella" valgoma gryna ir naudojama kaip kepinių ir sumuštinių įdaras. Iš šios šokolado masės taip pat gaminami įvairūs konditeriniai kremai. "Nutella" putų kremas - tai oro, pieno ir riešutų skonio putos, kuriomis galima sluoksniuoti plonus biskvitinius pyragus arba iš viršaus papuošti tortą, kad jis būtų tobulai lygus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
311 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

"Nutella" putėsių kremas. Žingsnis 1
Želatiną 15 minučių palaikykite šaltame vandenyje.

Žingsnis 2

"Nutella" putėsių kremas. Žingsnis 2
Užvirinkite pieną, sudėkite šokoladą ir "Nutellą". Šokoladą ir "Nutellą" ištirpinkite. Sudėkite želatiną ir greitai išmaišykite. Atvėsinkite kambario temperatūroje.

Žingsnis 3

"Nutella" putėsių kremas. Žingsnis 3
Išplakite grietinėlę iki standžių viršūnių.

Žingsnis 4

"Nutella" putėsių kremas. Žingsnis 4
Kiaušinių baltymus plakite iki putų.

Žingsnis 5

"Nutella" putėsių kremas. Žingsnis 5
Į šokoladinius putėsius dėkite plaktą grietinėlę, tada plaktus baltymus. Baltymus išmaišykite silikoniniu plakikliu arba medine mentele.

Žingsnis 6

"Nutella" putėsių kremas. Žingsnis 6
"Nutella" putėsiai paruošti. Su šiais putėsiais perkelkite pyragaičius ant torto naudodami formą. Formos vidų išklokite pergamentu. Palikite šaldytuve sustingti 4 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, tortai, kremai, Kalėdų desertai, receptų knyga, grietinėlė su pienu

Kategorijos