Obuolių blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Obuolių blyneliai

Obuolių blynai - tai klasikiniai blynai su obuolių įdaru. Blynams naudojama daug įdarų, šis receptas yra vienas iš jų variantų. Obuoliai šiam patiekalui suteikia vaisių skonį, lengvą saldumą ir šiek tiek rūgštelės. Puikiai tinka pusryčiams.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių blyneliai Žingsnis 1
Giliame dubenyje iš kiaušinio, miltų ir pieno paruoškite blynų tešlą. Gautą tešlą gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Obuolių blyneliai Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Kepkite blynelius ant įkaitintos keptuvės po minutę iš kiekvienos pusės, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 3

Obuolių blyneliai Žingsnis 3
Obuolius sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su cukrumi giliame dubenyje. Gautą įdarą išmaišykite.

Žingsnis 4

Obuolių blyneliai Žingsnis 4
Ant paruošto blyno dėkite po šaukštą obuolių ir cukraus įdaro. Ir suvyniokite, kaip parodyta nuotraukoje.

Žingsnis 5

Obuolių blyneliai Žingsnis 5
Apvoliotus blynus kepkite įkaitintoje keptuvėje be aliejaus, kol taps traškūs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos