Publikavimo data: 2024-06-22
Obuolių blyneliai
Obuolių blynai - tai klasikiniai blynai su obuolių įdaru. Blynams naudojama daug įdarų, šis receptas yra vienas iš jų variantų. Obuoliai šiam patiekalui suteikia vaisių skonį, lengvą saldumą ir šiek tiek rūgštelės. Puikiai tinka pusryčiams.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje iš kiaušinio, miltų ir pieno paruoškite blynų tešlą. Gautą tešlą gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę. Kepkite blynelius ant įkaitintos keptuvės po minutę iš kiekvienos pusės, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 3
Obuolius sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su cukrumi giliame dubenyje. Gautą įdarą išmaišykite.
Žingsnis 4
Ant paruošto blyno dėkite po šaukštą obuolių ir cukraus įdaro. Ir suvyniokite, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 5
Apvoliotus blynus kepkite įkaitintoje keptuvėje be aliejaus, kol taps traškūs.
Kategorijos