Publikavimo data: 2025-08-17
Obuolių blyneliai
Puikus variantas blynų meniu paįvairinti per Užgavėnių savaitę. Blynai sultingi ir sotūs.
Žingsnis 1
Į dubenį supilkite vandenį ir įmuškite kiaušinius. Gerai išplakite.
Žingsnis 2
Suberkite cukrų, suplakite.
Žingsnis 3
Įmaišykite raugą ir miltus dalimis, priklausomai nuo miltų kokybės, jų gali prireikti daugiau arba mažiau. Gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Palikite pastovėti 10-15 minučių.
Žingsnis 4
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite obuolius.
Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę sudėkite obuolius.
Žingsnis 6
Supilkite tešlą ant obuolių. Kepkite blynus iš abiejų pusių po 2-3 minutes.
Žingsnis 7
Iškeptus blynus dėkite į lėkštę.
Kategorijos