Publikavimo data: 2024-03-28
Obuolių ir cinamono pyragas
Labai populiarūs sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su įvairiais įdarais. Jie turi vieną neginčijamą pranašumą prieš kitus kepinius - greitai paruošiami ir atrodo labai įspūdingai. Sluoksneliai su obuoliais ir cinamonu yra švelnaus skonio. Juose pikantiškas įdaras dera su oro erdvia tešla. Skanus kaip pirštus laižyti! Šie kepiniai ypač patiks vaikams.
Žingsnis 1
Supjaustykite obuolį 1 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite iki 3-4 mm storio. Ant jos sudėkite griežinėliais supjaustytą obuolį ir pabarstykite cukrumi bei cinamonu.
Žingsnis 3
Suvyniokite įdarytą tešlą į ritinėlį ir supjaustykite 3-4 cm pločio riekelėmis, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 4
Įmuškite kiaušinį ir juo aptepkite paplotėlius.
Žingsnis 5
Pasiųskite pyragėlius kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10-15 minučių.
Žingsnis 6
Obuolių ir cinamono pyragėliai paruošti. Gero apetito.
Kategorijos