Publikavimo data: 2024-06-15
Obuolių ir cinamono varškės pyragėliai
Obuolių ir cinamono varškės pyragaičiai yra itin švelnūs ir aromatingi kepiniai. Jie dar vadinami "netikra mieline tešla", nes kepiniai iš jų būna labai minkšti ir orūs, o juos paruošti labai paprasta. Tinka ir kepti orkaitėje, ir kepti keptuvėje.
Žingsnis 1
Į varškę įmaišykite 2 baltymus, augalinį aliejų ir cukrų. Viską suplakite mikseriu iki vientisos masės. Tada palaipsniui suberkite miltus, užminkykite minkštą tešlą ir palikite ją 1 valandą pakilti.
Žingsnis 2
Įdarui paruošti nulupkite obuolius nuo žievelės ir sėklų, sutarkuokite juos stambia tarka, įberkite cinamono ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Padalykite tešlą į mažus rutuliukus. Kiekvieną rutuliuką iškočiokite į paplotėlį, į vidurį dėkite įdaro ir užspauskite kraštus. Dėkite paplotėlius ant kepimo skardos siūle žemyn ir aptepkite kiaušinio tryniu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes, kol paruduos.
Kategorijos