Publikavimo data: 2024-06-22
Obuolių košė su cinamonu ir cukrumi
Švelni obuolių tyrė su cukrumi ir aštriu cinamonu - skanus savarankiškas desertas arba priedas prie blynų, blynelių, apkepų, sūrio pyragų, varškės apkepų, košių. Šiam receptui patariame imti ne maltą cinamoną, o lazdelėmis. Deja, maltas cinamonas ne visada būna kokybiškas, todėl gali sugadinti tyrės skonį. Ji bus skani ir be cinamono, todėl galite jo nedėti, ypač jei gaminate vaikams.
Žingsnis 1
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Obuolius sudėkite į tinkamo dydžio puodą. Užpilkite trupučiu vandens ir virkite 5-10 minučių.
Žingsnis 3
Nusunkite vandenį ir įberkite cukraus, malto cinamono.
Žingsnis 4
Sutrinkite obuolius su cukrumi ir cinamonu blenderiu. Šaukštu sudėkite trintus obuolius į lėkštes. Mėgaukitės.
Kategorijos