Obuolių košė su cinamonu ir cukrumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Obuolių košė su cinamonu ir cukrumi

Švelni obuolių tyrė su cukrumi ir aštriu cinamonu - skanus savarankiškas desertas arba priedas prie blynų, blynelių, apkepų, sūrio pyragų, varškės apkepų, košių. Šiam receptui patariame imti ne maltą cinamoną, o lazdelėmis. Deja, maltas cinamonas ne visada būna kokybiškas, todėl gali sugadinti tyrės skonį. Ji bus skani ir be cinamono, todėl galite jo nedėti, ypač jei gaminate vaikams.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
67 kcal.
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių košė su cinamonu ir cukrumi Žingsnis 1
Obuolius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Obuolių košė su cinamonu ir cukrumi Žingsnis 2
Obuolius sudėkite į tinkamo dydžio puodą. Užpilkite trupučiu vandens ir virkite 5-10 minučių.

Žingsnis 3

Obuolių košė su cinamonu ir cukrumi Žingsnis 3
Nusunkite vandenį ir įberkite cukraus, malto cinamono.

Žingsnis 4

Obuolių košė su cinamonu ir cukrumi Žingsnis 4
Sutrinkite obuolius su cukrumi ir cinamonu blenderiu. Šaukštu sudėkite trintus obuolius į lėkštes. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos