Publikavimo data: 2024-06-22
Obuolių pyragas su kremu
Kremo pyragas būna švelnus, su maloniu obuolių rūgštumu. Jis tinka prie saldžios arbatos. Pyragas greitai ir lengvai paruošiamas.
Žingsnis 1
Įtrinkite sviestą į tarkius. Įdėkite kiaušinį, grietinę ir cukrų. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Užminkykite tešlą ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sumaišykite kiaušinį, cukrų, vaniliną ir krakmolą. Supilkite šaltą pieną ir užvirinkite. Obuolius supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Tešlą paskleiskite ant formos, padarydami aukštus šonus. Išdėliokite obuolius ir užpilkite juos įdaru. Kepkite 180˚C temperatūroje 45 minutes.
Kategorijos