Publikavimo data: 2024-06-22
Obuolių su cinamonu krepšelis
Šiuo receptu su manimi pasidalijo draugė. Gaminu jį jau kelerius metus. Jį lengva paruošti. Į įdarą galite dėti mėgstamų vaisių, pavyzdžiui, persikų ar slyvų.
Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite suminkštintą sviestą, varškę, cukrų, miltus ir kepimo miltelius. Taip pat galite įmaišyti vanilės, aš naudojau porą lašų vanilės esencijos, kad suteiktumėte lengvą skonį.
Žingsnis 2
Viską gerai išmaišykite ir suformuokite rutulį, įdėkite jį į šaldytuvą 30 minučių.
Žingsnis 3
Nulupkite obuolius ir apibarstykite cukrumi, aš taip pat naudojau cinamoną. Taip obuoliai kvepia dvigubai geriau.
Žingsnis 4
Kepkite ant kepimo skardos. Ant viršaus uždėkite pergamentinį popierių (aš jį sutraukiu, kad nesusitrauktų). Tada ištraukite pagrindą iš šaldytuvo ir paskleiskite jį ant kepimo skardos. Turėtumėte gauti maždaug 0,8 mm storio plokščią duoną.
Žingsnis 5
Į vidurį sudėkite obuolius ir suformuokite maišelį. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir siųskite krepšį į ją 40 minučių, kartkartėmis jį patikrinkite.
Kategorijos