Publikavimo data: 2024-05-25
Obuolių sulčių manų kruopos
Košė yra vienas geriausių pusryčių maisto produktų, kuris suteiks energijos visai dienai. Pati švelniausia ir skaniausia iš visų košių yra manų kruopų košė. Ji yra švelnios tekstūros ir puikiai tinka kūdikių maistui. Ne veltui vaikystėje ji mums taip dažnai būdavo patiekiama. Na, o kad manų košė būtų dar skanesnė ir neįprastesnė, virkite ją su obuolių sultimis. Gausite lengvą ir sveiką ryškaus skonio patiekalą.
Žingsnis 1
Į nedidelį prikaistuvį arba puodą supilkite obuolių sultis ir vandenį ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Kai skystis užvirs, atsargiai plona srovele supilkite manų kruopas, nuolat maišydami.
Žingsnis 3
Virkite košę ant silpnos ugnies 5 minutes, kol sutirštės. Suberkite cukrų ir druską. Išmaišykite.
Žingsnis 4
Patiekite košę su šviežių obuolių skiltelėmis ir gabalėliu sviesto. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos