Obuolių sulčių manų kruopos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Obuolių sulčių manų kruopos

Košė yra vienas geriausių pusryčių maisto produktų, kuris suteiks energijos visai dienai. Pati švelniausia ir skaniausia iš visų košių yra manų kruopų košė. Ji yra švelnios tekstūros ir puikiai tinka kūdikių maistui. Ne veltui vaikystėje ji mums taip dažnai būdavo patiekiama. Na, o kad manų košė būtų dar skanesnė ir neįprastesnė, virkite ją su obuolių sultimis. Gausite lengvą ir sveiką ryškaus skonio patiekalą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių sulčių manų kruopos Žingsnis 1
Į nedidelį prikaistuvį arba puodą supilkite obuolių sultis ir vandenį ir pastatykite ant ugnies.

Žingsnis 2

Obuolių sulčių manų kruopos Žingsnis 2
Kai skystis užvirs, atsargiai plona srovele supilkite manų kruopas, nuolat maišydami.

Žingsnis 3

Obuolių sulčių manų kruopos Žingsnis 3
Virkite košę ant silpnos ugnies 5 minutes, kol sutirštės. Suberkite cukrų ir druską. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Obuolių sulčių manų kruopos Žingsnis 4
Patiekite košę su šviežių obuolių skiltelėmis ir gabalėliu sviesto. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos