Obuolių želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Obuolių želė

Obuolių želė yra dietinis patiekalas, kuriuo galima pakeisti saldumynus. Desertą lengva paruošti namuose. Obuolių želė receptas yra paprastas ir nereikalauja didelių išlaidų. Obuoliuose yra pektino, kuris gerina medžiagų apykaitą ir mažina cholesterolio kiekį. Šiam patiekalui geriau imti saldžiųjų veislių obuolius, kad būtų naudojama kuo mažiau cukraus ("Uslada", "Medunitsa", "Candy").
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
44 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių želė Žingsnis 1
Paruoškite želė. Sudėkite obuolius į puodą, supilkite vandenį, suberkite cukrų. Užvirkite ir virkite 30-40 minučių, kol obuoliai suminkštės. Paruoštus obuolius pertrinkite per sietelį į tyrę. Išbrinkusią želatiną sumaišykite su obuolių tyre ir cinamonu. Supilkite į formeles ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms sustingti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos