Publikavimo data: 2024-04-06
Obuolių želė
Obuolių želė yra dietinis patiekalas, kuriuo galima pakeisti saldumynus. Desertą lengva paruošti namuose. Obuolių želė receptas yra paprastas ir nereikalauja didelių išlaidų. Obuoliuose yra pektino, kuris gerina medžiagų apykaitą ir mažina cholesterolio kiekį. Šiam patiekalui geriau imti saldžiųjų veislių obuolius, kad būtų naudojama kuo mažiau cukraus ("Uslada", "Medunitsa", "Candy").
Žingsnis 1
Paruoškite želė. Sudėkite obuolius į puodą, supilkite vandenį, suberkite cukrų. Užvirkite ir virkite 30-40 minučių, kol obuoliai suminkštės. Paruoštus obuolius pertrinkite per sietelį į tyrę. Išbrinkusią želatiną sumaišykite su obuolių tyre ir cinamonu. Supilkite į formeles ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms sustingti.
Kategorijos