Publikavimo data: 2024-03-23
Okroshka ant mineralinio vandens be mėsos
Būna, kad per vasaros karščius beveik nėra apetito - galima valgyti tik kažką lengvo, neriebaus ir vėsaus. Okroška ant mineralinio vandens be mėsos atitinka visus parametrus: ji gaivi, neturi papildomų kalorijų ir ją lengva paruošti.
Žingsnis 1
Virkite bulves ant kaitros 25-30 minučių. Tada nusunkite karštą vandenį ir nuimkite nuo daržovių odelę.
Žingsnis 2
Nuplautus kiaušinius padėkite ant ugnies 10 minučių nuo tada, kai vanduo užvirs. Išvirusius kiaušinius atvėsinkite lediniu vandeniu.
Žingsnis 3
Sultingus ridikėlius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Taip pat susmulkinkite šviežią agurką.
Žingsnis 5
Susmulkinkite krapus ir žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 6
Virtas bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 7
Vištienos kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 8
Gilioje lėkštėje sumaišykite visas supjaustytas daržoves, kiaušinius ir žoleles. Jau beveik paruošta. Belieka mišinį atskiesti mineraliniu vandeniu iki sriubos konsistencijos ir pagal skonį įdėti majonezo arba grietinės.
Kategorijos