Publikavimo data: 2025-08-20
Okroshka kiekvienam sezonui
Šį šaltą vasaros patiekalą, manau, mėgsta beveik visi. Jis turi daug naudos ir vitaminų. Mano šeima mėgsta okrošką ne tik vasarą, jie prašo, kad ją pagamintume bet kuriuo metų laiku.
Žingsnis 1
Bulves su odele 20-25 minutes virkite verdančiame vandenyje. Atvėsinkite ir nulupkite odelę.
Žingsnis 2
Kiaušinius virkite kietai apie 7-8 minutes. Atvėsinkite, nulupkite lukštus.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite visus ingredientus (ridikėlius, dešrą, agurkus, bulves, kiaušinius ir žoleles). Viską sumaišykite viename inde. Pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 4
Patiekalą užpilkite rūgpieniu. Galite supilti visą mišinį iš karto arba supilstyti jį į lėkštes ir supilti rūgpienį tiesiai į lėkštę.
Kategorijos