Okroshka kiekvienam sezonui pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Okroshka kiekvienam sezonui

Šį šaltą vasaros patiekalą, manau, mėgsta beveik visi. Jis turi daug naudos ir vitaminų. Mano šeima mėgsta okrošką ne tik vasarą, jie prašo, kad ją pagamintume bet kuriuo metų laiku.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
89 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Bulves su odele 20-25 minutes virkite verdančiame vandenyje. Atvėsinkite ir nulupkite odelę.

Žingsnis 2

Kiaušinius virkite kietai apie 7-8 minutes. Atvėsinkite, nulupkite lukštus.

Žingsnis 3

Okroshka kiekvienam sezonui Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite visus ingredientus (ridikėlius, dešrą, agurkus, bulves, kiaušinius ir žoleles). Viską sumaišykite viename inde. Pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 4

Okroshka kiekvienam sezonui Žingsnis 4
Patiekalą užpilkite rūgpieniu. Galite supilti visą mišinį iš karto arba supilstyti jį į lėkštes ir supilti rūgpienį tiesiai į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos