Publikavimo data: 2024-03-23
Okroška ant acto ir vandens su virta dešra
Populiariausia vasaros sriuba. Okrošką lydi amžinas klausimas: ant rūgpienio, kefyro ar vandens? Papasakosime, kaip pasigaminti gardžią okrošką tiems, kurie renkasi pastarąjį variantą :)
Žingsnis 1
Pirmiausia reikia išvirti bulves ir vištų kiaušinius. Kai išvirs, juos smulkiai supjaustykite peiliu.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite agurkus, ridikėlius ir žoleles.
Žingsnis 3
Virtą dešrą supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į salotinę.
Žingsnis 5
Paruoškite skystą pagrindą okroškai: 2-3 puodelius vandens sumaišykite su actu. Gautą pagrindą supilkite į okrošką. Druska, pipirai - viskas paruošta!
Kategorijos