Okroška ant acto ir vandens su virta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra

Populiariausia vasaros sriuba. Okrošką lydi amžinas klausimas: ant rūgpienio, kefyro ar vandens? Papasakosime, kaip pasigaminti gardžią okrošką tiems, kurie renkasi pastarąjį variantą :)
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra Žingsnis 1
Pirmiausia reikia išvirti bulves ir vištų kiaušinius. Kai išvirs, juos smulkiai supjaustykite peiliu.

Žingsnis 2

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite agurkus, ridikėlius ir žoleles.

Žingsnis 3

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra Žingsnis 3
Virtą dešrą supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra Žingsnis 4
Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į salotinę.

Žingsnis 5

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra Žingsnis 5
Paruoškite skystą pagrindą okroškai: 2-3 puodelius vandens sumaišykite su actu. Gautą pagrindą supilkite į okrošką. Druska, pipirai - viskas paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos