Okroška ant acto ir vandens su virta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra

Populiariausia vasaros sriuba. Okrošką lydi amžinas klausimas: ant rūgpienio, kefyro ar vandens? Papasakosime, kaip pasigaminti gardžią okrošką tiems, kurie renkasi pastarąjį variantą :)
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g

Ingredientai (9)

Porcijos
3
300.00 g
200.00 g
250.00 g
100.00 g
pagal skonį
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra Žingsnis 1
Pirmiausia reikia išvirti bulves ir vištų kiaušinius. Kai išvirs, juos smulkiai supjaustykite peiliu.

Žingsnis 2

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite agurkus, ridikėlius ir žoleles.

Žingsnis 3

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra Žingsnis 3
Virtą dešrą supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 4

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra Žingsnis 4
Sudėkite visus susmulkintus ingredientus į salotinę.

Žingsnis 5

Okroška ant acto ir vandens su virta dešra Žingsnis 5
Paruoškite skystą pagrindą okroškai: 2-3 puodelius vandens sumaišykite su actu. Gautą pagrindą supilkite į okrošką. Druska, pipirai - viskas paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai