Publikavimo data: 2024-03-23
Okroška ant mineralinio vandens su jautiena
Karštu oru atvėsinti okrošką mineraliniu vandeniu - tiesiog išsigelbėjimas, ypač kai nesinori gaminti, o juo labiau valgyti karšto maisto. Mineralinis vanduo, daržovės ir natūralios sezoninės žolelės šį patiekalą pavers sveiku, o virtos jautienos gabaliukai - sotu ir dietiniu.
Žingsnis 1
Bulvėms išvirti reikės puodo su vandeniu ir 25-30 minučių laiko. Bulves virkite, kol jos išvirs, tada nulupkite odelę.
Žingsnis 2
Išvirkite kiaušinius. Paimkite nedidelį puodą, sudėkite į jį kiaušinius ir užpilkite vandeniu. Kai vanduo užvirs, virkite dar 10 minučių. Paruoštus kiaušinius reikės atvėsinti panardinus į indą su šaltu vandeniu.
Žingsnis 3
Ridikėlius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Taip pat supjaustykite šviežią žalią agurką.
Žingsnis 5
Tinkamai supjaustykite žalumynus peiliu.
Žingsnis 6
Virtus bulvių gumbus supjaustykite nedideliais griežinėliais.
Žingsnis 7
Kietai virtus ir nuluptus kiaušinius susmulkinkite mažais kubeliais.
Žingsnis 8
Virtą jautieną taip pat reikėtų supjaustyti kubeliais.
Žingsnis 9
Sudėkite daržoves, mėsą ir kiaušinius į gilų dubenį. Išmaišykite ir okroška paruošta. Prieš patiekiant geriau ją užpilti mineraliniu vandeniu.
Kategorijos