Okroška ant rūgpienio su garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Okroška ant rūgpienio su garstyčiomis

"Okroshka" gelbsti karštomis dienomis, nes nereikia stovėti prie karštos viryklės. Ji numalšins troškulį ir pamaitins iki soties. Visi ją mėgsta ir kiekvienas turi savo paslaptį. Pabandykite ją gaminti pagal paprastą receptą, o tada eksperimentuokite su ingredientais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Okroška ant rūgpienio su garstyčiomis Žingsnis 1
Visus ingredientus supjaustykite mažais kubeliais, sumaišykite. Palikite atvėsti šaldytuve. Išdėliokite į lėkštes, užpilkite atšaldytu kisieliumi, įberkite druskos, majonezo ir garstyčių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos