Okroška ant rūgpienio su garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Okroška ant rūgpienio su garstyčiomis

"Okroshka" gelbsti karštomis dienomis, nes nereikia stovėti prie karštos viryklės. Ji numalšins troškulį ir pamaitins iki soties. Visi ją mėgsta ir kiekvienas turi savo paslaptį. Pabandykite ją gaminti pagal paprastą receptą, o tada eksperimentuokite su ingredientais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Okroška ant rūgpienio su garstyčiomis Žingsnis 1
Visus ingredientus supjaustykite mažais kubeliais, sumaišykite. Palikite atvėsti šaldytuve. Išdėliokite į lėkštes, užpilkite atšaldytu kisieliumi, įberkite druskos, majonezo ir garstyčių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos