Okroška su liežuviu ir išrūgomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Okroška su liežuviu ir išrūgomis

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
59 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Okroška su liežuviu ir išrūgomis Žingsnis 1
Liežuvį virkite ant silpnos ugnies 1,5 valandos, pasūdykite, o tada karštą liežuvį iš karto panardinkite į šaltą vandenį ir pašalinkite viršutinį baltą sluoksnį. Išimkite kaulą ir mažą liežuvio dalį. Supjaustykite liežuvį griežinėliais.

Žingsnis 2

Okroška su liežuviu ir išrūgomis Žingsnis 2
Išvirkite bulves, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Okroška su liežuviu ir išrūgomis Žingsnis 3
Kiaušinius išvirkite, nulupkite lukštus ir susmulkinkite.

Žingsnis 4

Okroška su liežuviu ir išrūgomis Žingsnis 4
Supjaustykite agurkus šiaudeliais.

Žingsnis 5

Okroška su liežuviu ir išrūgomis Žingsnis 5
Sudėkite grietinę ir majonezą, druską, viską išmaišykite ir supilkite išrūgas. Įdėkite šviežių smulkintų žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos