Publikavimo data: 2024-05-12
Okroška su liežuviu ir išrūgomis
Žingsnis 1
Liežuvį virkite ant silpnos ugnies 1,5 valandos, pasūdykite, o tada karštą liežuvį iš karto panardinkite į šaltą vandenį ir pašalinkite viršutinį baltą sluoksnį. Išimkite kaulą ir mažą liežuvio dalį. Supjaustykite liežuvį griežinėliais.
Žingsnis 2
Išvirkite bulves, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Kiaušinius išvirkite, nulupkite lukštus ir susmulkinkite.
Žingsnis 4
Supjaustykite agurkus šiaudeliais.
Žingsnis 5
Sudėkite grietinę ir majonezą, druską, viską išmaišykite ir supilkite išrūgas. Įdėkite šviežių smulkintų žolelių.
Kategorijos