Publikavimo data: 2024-04-03
Okroška su ridikėliais
Okroška - populiarus rusiškas patiekalas, liaudiškai vadinamas "šalta sriuba". Jis gaminamas su rūgpieniu, bet jį galima pakeisti kefyru. Vietoj virtos dešros galite rinktis virtą vištienos filė arba liesą jautieną. Geriau rinktis kokybišką, aukščiausios rūšies dešrą. Pavyzdžiui, "Daktarišką" arba "Pienišką". Net pradedančioji šeimininkė gali susidoroti su klasikinės apkepo su ridikėliais gamyba.
Žingsnis 1
Paruoškite okrošką. Į didelį puodą sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, ridikėlius ir agurkus. Sudėkite griežinėliais supjaustytą dešrą. Sudėkite žaliuosius svogūnus, petražoles ir krapus. Pasūdykite ir gerai išmaišykite. Į puodą supilkite rūgpienį, įpilkite majonezo. Išmaišykite ingredientus. Uždenkite puodą dangčiu. Dėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos