Okroška su ridikėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Okroška su ridikėliais

Okroška su ridikėliais - tai vieno populiariausių vasaros patiekalų receptas. Jis yra gaivus, malonus, malonus, nuostabaus skonio ir labai naudingas. Ingredientai užpilami vandeniu ir duodami palaikyti šaltai. Okroškai galima vartoti bet kokius ridikėlius: žaliuosius, raudonuosius, juoduosius, daikonus ar kitų veislių ridikėlius.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
28 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Okroška su ridikėliais Žingsnis 1
Paruoškite okrošką. Į puodą sudėkite visas paruoštas daržoves (morkas, ridikėlius, svogūnus, agurkus, bulves), įmuškite kiaušinius. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite grietinės. Užpilkite šaltu vandeniu, išmaišykite. Palikite okrošką 1 valandą vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos