Okroška su ridikėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Okroška su ridikėliais

Okroška su ridikėliais - tai vieno populiariausių vasaros patiekalų receptas. Jis yra gaivus, malonus, malonus, nuostabaus skonio ir labai naudingas. Ingredientai užpilami vandeniu ir duodami palaikyti šaltai. Okroškai galima vartoti bet kokius ridikėlius: žaliuosius, raudonuosius, juoduosius, daikonus ar kitų veislių ridikėlius.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
28 kcal.
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Okroška su ridikėliais Žingsnis 1
Paruoškite okrošką. Į puodą sudėkite visas paruoštas daržoves (morkas, ridikėlius, svogūnus, agurkus, bulves), įmuškite kiaušinius. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite grietinės. Užpilkite šaltu vandeniu, išmaišykite. Palikite okrošką 1 valandą vėsioje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos