Okroška su ridikėliais "Pikantiška" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Okroška su ridikėliais "Pikantiška"

Šią pikantišką okrošką mėgsta suaugusieji mūsų šeimoje. Ji turi lengvą kartumą, yra labai soti ir netgi sveika! Nes vienas iš komponentų - juodasis ridikas - turi daug naudingų savybių. Beje, jį galite pakeisti daikonu. Tada okroška bus ne tokia aštri.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
104 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Okroška su ridikėliais "Pikantiška" Žingsnis 1
Nulupkite ridikėlius ir morkas ir sutarkuokite juos smulkia tarka.

Žingsnis 2

Okroška su ridikėliais "Pikantiška" Žingsnis 2
Šviežią agurką, svogūną ir dešrą supjaustykite mažais kubeliais, virtas bulves - didesniais kubeliais. Pagardinkite druska ir sumaišykite.

Žingsnis 3

Okroška su ridikėliais "Pikantiška" Žingsnis 3
Užpilkite verdančiu vandeniu, įpilkite acto, grietinės, majonezo ir palikite pastovėti apie 20 minučių, tada išpilstykite į lėkštes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos