Publikavimo data: 2025-08-19
Okroška su ridikėliais "Pikantiška"
Šią pikantišką okrošką mėgsta suaugusieji mūsų šeimoje. Ji turi lengvą kartumą, yra labai soti ir netgi sveika! Nes vienas iš komponentų - juodasis ridikas - turi daug naudingų savybių. Beje, jį galite pakeisti daikonu. Tada okroška bus ne tokia aštri.
Žingsnis 1
Nulupkite ridikėlius ir morkas ir sutarkuokite juos smulkia tarka.
Žingsnis 2
Šviežią agurką, svogūną ir dešrą supjaustykite mažais kubeliais, virtas bulves - didesniais kubeliais. Pagardinkite druska ir sumaišykite.
Žingsnis 3
Užpilkite verdančiu vandeniu, įpilkite acto, grietinės, majonezo ir palikite pastovėti apie 20 minučių, tada išpilstykite į lėkštes.
Kategorijos