Olivier salotos su lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Olivier salotos su lašiša

"Olivier" salotas išrado prancūzų kilmės virtuvės šefas Lucienas Olivier, dirbęs restorane Maskvoje. Manoma, kad jis paslėpė originalų salotų receptą, o pirminė produktų sudėtis nežinoma. Pagal vieną iš versijų, į tikrąsias "Olivjė" įėjo tetervinai, bulvės, vėžių kakleliai, agurkai, salotų lapai, Provanso majonezas, jautienos sultinio želė, kaparėliai ir alyvuogės. Tačiau jei "Olivjė" gaminsite su lašiša, jis pasirodys ne mažiau išskirtinis nei garsiojo šefo variantas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Olivier salotos su lašiša Žingsnis 1
Supjaustykite salotoms skirtus ingredientus. Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais arba kubeliais. Bulves, morkas ir marinuotą agurką supjaustykite mažais kubeliais. Susmulkinkite svogūną ir kietai virtus kiaušinius.

Žingsnis 2

Olivier salotos su lašiša Žingsnis 2
Pasigaminkite "Olivier" salotų su lašiša. Salotinėje sumaišykite svogūnus, lašišos gabalėlius, griežinėliais pjaustytas bulves, kiaušinius, morkas ir agurkus. Įdėkite žaliųjų žirnelių, pipirų ir druskos. Užpilkite salotas majonezu ir viską atsargiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, šviežių daržovių salotos, žuvies salotos, lašišos salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 10 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, burokėlių sezonas, Naujųjų metų salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, Rukolos salotos, salotos su sūdyta raudonąja žuvimi, grietinės salotos, daržovių salotos

Kategorijos