Omletas keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Omletas keptuvėje

Klasikinį omletą keptuvėje galima pagaminti greitai ir lengvai. Tradicinis klasikinio puraus omleto keptuvėje receptas. Puikiai tinka šeimos pusryčiams ar popietiniam užkandžiui, taip pat gali būti naudojamas kūdikių maistui!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Omletas keptuvėje Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Į dubenį įpilkite pieno ir druskos pagal skonį. Visus ingredientus suplakite mikseriu arba sumaišykite šakute.

Žingsnis 2

Omletas keptuvėje Žingsnis 2
Paruoštą masę supilkite į įkaitintą keptuvę, išteptą sviestu.

Žingsnis 3

Omletas keptuvėje Žingsnis 3
Kad omletas būtų purus ir gerai iškepęs, uždenkite jį dangčiu ir kepkite ant mažos ugnies, kol bus paruoštas.

Žingsnis 4

Omletas keptuvėje Žingsnis 4
Gautą omletą supjaustykite riekelėmis ir papuoškite smulkintais žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos