Publikavimo data: 2024-03-27
Omletas keptuvėje
Klasikinį omletą keptuvėje galima pagaminti greitai ir lengvai. Tradicinis klasikinio puraus omleto keptuvėje receptas. Puikiai tinka šeimos pusryčiams ar popietiniam užkandžiui, taip pat gali būti naudojamas kūdikių maistui!
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Į dubenį įpilkite pieno ir druskos pagal skonį. Visus ingredientus suplakite mikseriu arba sumaišykite šakute.
Žingsnis 2
Paruoštą masę supilkite į įkaitintą keptuvę, išteptą sviestu.
Žingsnis 3
Kad omletas būtų purus ir gerai iškepęs, uždenkite jį dangčiu ir kepkite ant mažos ugnies, kol bus paruoštas.
Žingsnis 4
Gautą omletą supjaustykite riekelėmis ir papuoškite smulkintais žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos